Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kollárove chúlostivé momenty na OTOvi: Štyri milenky a jeden playboy!

Boris Kollár a Zobraziť galériu (11)
Boris Kollár a "jeho" ženy

BRATISLAVA – Ako z hollywoodskeho filmu! Milionár Boris Kollár (44) zrejme nemôže prísť na spoločenskú akciu bez toho, aby tam nestretol nejakú zo svojich (ex)partneriek. Obzvlášť „plodné“ to mal v tomto ohľade aj počas sobotňajšieho galavečera OTO 2009. Suma sumárov: Dve matky jeho detí a dve bývalé milenky.

Dusno kvôli ukončeným vzťahom? Vôbec nie! Boris Kollár musí na spoločenských akciách rátať s tým, že je na nich vysoká pravdepodobnosť výskytu žien, ktoré sa prehnali jeho spálňou. Inak tomu nebolo ani počas uplynulého víkendu na recepcii konajúcej sa po skončení galavečera OTO 2009.

Hoci prišiel na akciu ruka v ruke s matkou jeho (zatiaľ) poslednej dcérky Sary Zoe – Andreou Heringhovou, počas večera mu pripomenula staré dobré časy napríklad Linda Rezešová. S ňou sa dokonca kedysi v Las Vegas zasnúbil.

Topky.sk sa preto Borisa spýtali, ako takéto „stretávkové“ situácie rieši. „Úplne normálne. S Lindou sme na OTO-vi prehodili pár slov. Nemáme spolu zlé vzťahy. Veď nie som zlodej,“ povedal k chúlostivej téme boháč, ktorý jedným dychom dodal, že je na tom v otázke vzťahov podobne aj s Martinou Štofaníkovou. Tá bola tiež na akcii prítomná. „Dokonca som jej vybavil lístky,“ prezradil Kollár.

Zaujímavé však je, že si Martinu počas večera prakticky nevšímal, čo dokazuje aj naše video. Na Borisovu obranu však treba podotknúť, že príliš veľa pozornosti nevenoval ani dáme, ktorá s ním na akciu prišla – Andrei Heringhovej. „Mal som tam veľa obchodných partnerov a známych. Dlho som ich nevidel a na tejto udalosti sme sa stretli. Preto som trávil veľa času s nimi,“ povedal Kollár, ktorý si na večierku zatancoval iba s moderátorkou Ivetou Malachovskou.

Borisova partnerka si teda na oplátku zakrepčila s jeho kamarátom. Výsledkom boli poodhalené vnady, dokonca aj jedna bradavka. Zrejme si chcela bývalá playmate zaspomínať na staré časy, kedy sa vyzliekla pre pánsky magazín. Teraz je už však matkou, a tak by si mala dávať na takéto prešľapy pozor.

Poslednou dámou, ktorá uzatvára kategóriu Borisových „lások“, je jojkárska moderátorka Stanka Pavolová. Tá síce prišla na OTA so svojim dlhoročným priateľom, no v minulosti sa netajila tým, že prežila s bratislavským playboyom románik. A hoci už podľa jej vlastných slov nie sú s Kollárom v osobnom kontakte, spomína na neho v dobrom. Aké milé...

Ako to vyzeralo na žúre? Kto sa s kým zabával? Kliknite SEM!

Viac článkov z galavečera OTO 2009: 

Polnišovej trapas: Roztrhla večerné šaty a musela byť v tomto!

Odviazaná Svarinská z Paneláku: Ukázala podväzky!

Módne (s)hity z OTA: Sexi Beňová, Dzuríková ako Drakulova milenka, Zlatica vo svadobnom!

Mórová v OTOvi pohorela: Môže za to rozchod s Mokrým!

OTO 2009: ČERVENÝ KOBEREC NA SLOVENSKÝ SPÔSOB

Kollár nechal playmate Heringhovú bez dozoru: Mamička predviedla „striptíz“!

Podzámska so šialenou kreáciou na hlave: Šokovala konským účesom!

OTO 2009: Banášovej absolútne víťazstvo! Plakala ako malá!

Chúďa Banášová: Zhrabla sošky, ale... Smútila za Modrovským!

FOTO Divočina na párty: Mórová - čo tanec, to s iným... Mokrý sa na to nemohol pozerať!

FOTO Odvážna Studenková v 55-ke: Aha, akú mám podprsenku!

Prsnatá mamička Puškárová: Prišla s "mélonmi" a Švajdom!

Sledujte TOPKY TV: Boris Kollár na akcii s Heringhovou. Expartnerka Martina Štofaníková sedí opodiaľ.



VIDEO Kollár na OTOvi: Štyri milenky a jeden playboy!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu